Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Croaziera Fiordurile Norvegiei 2022

Descriere

Destinatie: Norvegia

Durata: 1 zi, fara cazare

CROAZIERA - FIORDURILE NORVEGIENE
Exploreaza fiordurile, cea mai mare atractie turistica naturala a Norvegiei!


Itinerariu: Hamburg Warnemunde Bergen Eidfjord    Kristiansand    Oslo Copenhaga Warnemunde Hamburg


Alege o croaziera de neuitat si exploreaza fascinantele fiorduri de-a lungul spectaculoaselor tarmuri norvegiene.Admira peisaje inedite si descopera istoria si cultura incredibila a acestor locuri. O tara cum este Norvegia, nu are cum sa te lase indiferent. Vorbim de mii de km de coasta muntoasa, sute de fiorduri, canioane si cascade impresionante, toate creaza un tablou inegalabil ce asteapta sa fie admirat de vizitatorii din lumea intreaga.


SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti Hamburg Bucuresti compania LUFTHANSA (schimbarea cursei in Munchen la dus si Frankfurt la retur);
7 nopti cazare pe vasul MSC POESIA in functie de tipul de cabina aleasa;
pensiune completa la bordul vasului: mic dejun, pranz, cina; bauturi non alcoolice in timpul meselor principale: apa, ceai, limonada, suc, cafea (doar la bufet, la dozator);
activitati de recreere la bordul vasului: piscine, jacuzzi, terenuri de sport;
accesul la toate spectacolele de pe vas sustinute de echipa de actori prezenti la bordul vasului;
transferuri aeroport Hamburg, Hamburg port, port aeroport;
tur panoramic in Hamburg cu autocarul (2h);
insotitor roman de grup;
taxele portuare (pot suferi modificari);
taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).


Nota: Taxele portuare si cele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, februarie 2022. In situatia majorarii de catre compania aeriana sau compania de croaziera a acestor taxe pana la data emiterii documentelor de calatorie (7 - 14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.


NU SUNT INCLUSE:
cateringul pe durata zborului;
asigurarea medicala de calatorie (optionala);
asigurarea storno cu extensie COVID (obligatorie), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie; 
testul PCR necesar pentru intrarea in Germania efectuat cu cel mult 48 de ore inaintea intrarii in tara (pentru turistii nevaccinati); 
taxa de servicii la bord in valoare de aproximativ 120 EURO/persoana (se achita pe vas);
alte mese decat cele mentionate in program si bauturile alcoolice si non alcoolice imbuteliate;
excursiile de pe parcursul itinerariului;
intrarile la obiectivele turistice.Supliment cabina exterioara categoria OB cu hublou: 290 Euro/persoana
Supliment cabina exterioara categoria BR2 cu balcon: 550 Euro/persoana
Supliment al treilea adult: 350 euro/persoana (cabina interioara), 430 euro/persoana (cabina exterioara)
Toate cabinele triple sunt la cerere
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ __ _ _ _ 


ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
28.08: Bucuresti 06:10 Munchen 07:15 durata zborului: 2h
28.08: Munchen 09:15 Hamburg 10:30 durata zborului: 1h 15min


04.09: Hamburg 18:00 Frankfurt 19:10 durata zborului: 1h 10min
04.09: Frankfurt 20:30 Otopeni 23:50 durata zborului: 2h 25min


DESCRIEREA VASULUI SI A CABINELOR:
MSC POESIA este un vas de croaziera care face parte din flota MSC si este vasul care promite tihna unei croaziere intr-o atmosfera traditionala si eleganta. Daca va doriti ambianta relaxata a unei statiuni, superbul vas de croaziera MSC Poesia este alegerea ideala. Caldura ospitalitatii meditareaneene va va face de indata sa va simtiti in largul dumneavoastra, iar toate elementele de confort aflate pe vas vor face sejurul dumneavoastra relaxant!
Pasiti la bord si veti gasi o lume rafinata, plina de confort, incepand de la restaurantul autentic japonez Sushi Bar si pana la centru de infrumusetare si wellness MSC Aurea Spa care este dotat cu baie de aburi, sauna si o varietate de masaje de relaxare. La bordul vasului MSC Poesia puteti incerca activitatile de fitness si sport precum: teren de basket si tenis, sala de fitness, minigolf, 2 piscine, 4 jaccuzz-uri si un ecran de cinema imens in aer liber.
Varietatea de baruri si lounge-uri de la bordul vasului oferta autenticitate si originalitate, incepand de la barul cu vinuri Grappolo d\\\\ Oro si pana la Barul Mojito Cocktail sau elegantul bar Cigar Room.


Vasul are 13 punti de activitati, distractie si optiuni de cazare,  avand o capacitate de 2.550 de pasageri. MSC Poesia are un total de 1275 cabine impartite in 8 categorii.


Cabina interioara categoria IB
Cabinele interioare sunt cele mai economice variante de pe o nava de croaziera, perfecte pentru cei care petrec majoritatea timpului in porturi sau in celelalte spatii de pe nava. Sunt mai mici ca dimensiuni, insa sunt confortabile si cu un design ingenios care face ca lipsa luminii naturale sa devina neinsemnata. Facilitati: pat matrimonial/ twin, sifonier, aer conditionat, baie cu dus, TV, telefon, minibar, uscator de par, cosmetice hoteliere (sapun, sampon, gel dus).
Pozitia pe nava: puntile 5, 8, 9, 10,11,12,14,15. Dimensiunea cabinei: 14 mp


Cabina exterioara categoria OB cu hublou (geam)
Cabinele exterioare sunt cele care va ofera posibilitatea sa urmariti peisajul mereu schimbator al marii si sa va bucurati de lumina naturala, acestea avand hublou. Sunt varianta intermediara, intre cabinele interioare si cele cu balcon.
Facilitati: Hublou, pat matrimonial/ twin, sifonier, aer conditionat, baie cu dus, TV, telefon, minibar, uscator de par, cosmetice hoteliere (sapun, sampon, gel dus).
Pozitia pe nava: puntile 5, 8.
Dimensiunea cabinei: 14 17 mp.


Cabina exterioara categoria BR2 cu balcon
Cabinele cu balcon sunt alegerea perfecta pentru cei care prefera sa se bucure de peisaje si briza marii la orice ora din zi sau noapte, de linistea si intimitatea propriului balcon. Sunt spatioase, sunt luminoase. De fiecare data cand sunteti in cabina, sunteti la doar cativa pasi de propria oaza de liniste.
Facilitati: Hublou, pat matrimonial/ twin, sifonier, aer conditionat, baie cu dus, TV, telefon, minibar, uscator de par, cosmetice hoteliere (sapun, sampon, gel dus). 
Pozitia pe nava: puntile 8, 9, 10,11,12,14,15.
Dimensiunea cabinei: 13 18 mp. Dimensiunea balconului: 4 mp


Nota: Suprafata cabinelor variaza in cadrul categoriei, incluzand atat cabine standard cat si cabine pentru persoane cu dizabilitati care au o suprafata mai mare.
Mai multe informatii despre vas: https://www.msccruises.com/en-gl/Discover-MSC/Cruise-Ships/MSC-Poesia.aspx


INFORMATII DESPRE CROAZIERA: 
Itinerariul poate suferi modificari.  
La bordul vasului exista un centru medical pentru urgente, dar orice consultatie se face contra cost deoarece asigurarile emise in Romania nu acopera aceste costuri. 
Nu se poate alege puntea sau numarul cabinei. Alocarea cabinelor este facuta exclusiv de catre compania de croaziera, dar pasagerilor li se garanteaza categoria minim rezervata. 
Bautura alcoolica cumparata la bordul vasului sau in timpul debarcarii in porturile vizitate va va fi livrata in cabina in ultima seara a croazierei.
In fiecare seara veti primi in cabina un program al zilei urmatoare unde gasiti toate informatiile cu privire la portul in care va ancora vasul, o harta, prognoza meteo, activitatile sportive, spectacolele si evenimentele care vor avea loc la bordul vasului pe parcursul intregii zile.
Pentru anumite facilitati din cabina se pot solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul imbarcarii solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Preturile excursiilor organizate la bordul vasului sunt informative si pot suferi modificari. Agentia nu este responsabila pentru modificarea acestor preturi. In plus, aceste excursii seorganizeaza cu ghizi vorbitori de limba engleza, in autocare colective, insotitorul roman neavand posibilitatea sa traduca la microfon.
Agentia  nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
PROTOCOL DE SANATATE MSC: 
chestionar pre-imbarcare: fiecare pasager din rezervare va trebui sa completeze un chestionar obligatoriu cu privire la starea de sanatate, pe care il va primi odata cu tichetul de imbarcare, si pe care va trebui sa-l predea personalului, la check-in;
pasagerii trebuie sa prezinte unul din urmatoarele documente: adeverinta de vaccinare (obligatorie) sau dovada trecerii prin boala (cu max 6 luni inainte de calatorie);
fiecare pasager trebuie sa incheie asigurarea storno cu extensie Covid. MSC Cruises pune la dispozitia pasagerilor polita de asigurare MSC Covid 19, contra cost (pretul difera, in functie de destinatie, aproximativ 25 de EURO/persoana);
minorii cu varsta mai mica de 12 ani vor prezenta un test PCR  cu rezultat negativ (efectuat cu max. 48 de ore inainte de plecarea vasului);


GRUP MINIM: 
25 persoane. Supliment grup 20 24 de persoane: 90 euro/persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.


CONDITII FINANCIARE: 
TERMENE DE PLATA:
20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
60% din pretul pachetului turistic cu minim 90 zile inaintea plecarii; 
20%  din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii.
Data limita de inscriere: 30.06.2022. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.


CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul inscrierii pana la 181 zile inaintea plecarii;
20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 180 zile - 90 zile inaintea plecarii; 
50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 89 zile 60 zile inaintea plecarii;
80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 40 zile inaintea plecarii; 
100 % din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 39 zile - 0 zile inaintea plecarii;


IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.
OBSERVATII: 
DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: CARTE DE IDENTITATE VALABILA / PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC SAU TEMPORAR VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT;
ACEST PROGRAM NU NECESITA OBTINEREA VIZEI TURISTICE DE CATRE CETATENII ROMANI; 
avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanatate, formalitati vamale);
nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie;
clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro;
persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);
agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.
distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;
pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;
in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii;
persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;
agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;
agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;
in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;
conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective;
conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali; 
politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect;
agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente; 
excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se fatului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza;
bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii;
acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa;
in situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;
nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie;
asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.Destinatie: Norvegia

Durata: 1 zi, fara cazare

CROAZIERA - FIORDURILE NORVEGIENE
Exploreaza fiordurile, cea mai mare atractie turistica naturala a Norvegiei!


Itinerariu: Hamburg Warnemunde Bergen Eidfjord    Kristiansand    Oslo Copenhaga Warnemunde Hamburg


Alege o croaziera de neuitat si exploreaza fascinantele fiorduri de-a lungul spectaculoaselor tarmuri norvegiene.Admira peisaje inedite si descopera istoria si cultura incredibila a acestor locuri. O tara cum este Norvegia, nu are cum sa te lase indiferent. Vorbim de mii de km de coasta muntoasa, sute de fiorduri, canioane si cascade impresionante, toate creaza un tablou inegalabil ce asteapta sa fie admirat de vizitatorii din lumea intreaga.


SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti Hamburg Bucuresti compania LUFTHANSA (schimbarea cursei in Munchen la dus si Frankfurt la retur);
7 nopti cazare pe vasul MSC POESIA in functie de tipul de cabina aleasa;
pensiune completa la bordul vasului: mic dejun, pranz, cina; bauturi non alcoolice in timpul meselor principale: apa, ceai, limonada, suc, cafea (doar la bufet, la dozator);
activitati de recreere la bordul vasului: piscine, jacuzzi, terenuri de sport;
accesul la toate spectacolele de pe vas sustinute de echipa de actori prezenti la bordul vasului;
transferuri aeroport Hamburg, Hamburg port, port aeroport;
tur panoramic in Hamburg cu autocarul (2h);
insotitor roman de grup;
taxele portuare (pot suferi modificari);
taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari).


Nota: Taxele portuare si cele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, februarie 2022. In situatia majorarii de catre compania aeriana sau compania de croaziera a acestor taxe pana la data emiterii documentelor de calatorie (7 - 14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.


NU SUNT INCLUSE:
cateringul pe durata zborului;
asigurarea medicala de calatorie (optionala);
asigurarea storno cu extensie COVID (obligatorie), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie; 
testul PCR necesar pentru intrarea in Germania efectuat cu cel mult 48 de ore inaintea intrarii in tara (pentru turistii nevaccinati); 
taxa de servicii la bord in valoare de aproximativ 120 EURO/persoana (se achita pe vas);
alte mese decat cele mentionate in program si bauturile alcoolice si non alcoolice imbuteliate;
excursiile de pe parcursul itinerariului;
intrarile la obiectivele turistice.Supliment cabina exterioara categoria OB cu hublou: 290 Euro/persoana
Supliment cabina exterioara categoria BR2 cu balcon: 550 Euro/persoana
Supliment al treilea adult: 350 euro/persoana (cabina interioara), 430 euro/persoana (cabina exterioara)
Toate cabinele triple sunt la cerere
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ _ __ _ _ _ 


ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
28.08: Bucuresti 06:10 Munchen 07:15 durata zborului: 2h
28.08: Munchen 09:15 Hamburg 10:30 durata zborului: 1h 15min


04.09: Hamburg 18:00 Frankfurt 19:10 durata zborului: 1h 10min
04.09: Frankfurt 20:30 Otopeni 23:50 durata zborului: 2h 25min


DESCRIEREA VASULUI SI A CABINELOR:
MSC POESIA este un vas de croaziera care face parte din flota MSC si este vasul care promite tihna unei croaziere intr-o atmosfera traditionala si eleganta. Daca va doriti ambianta relaxata a unei statiuni, superbul vas de croaziera MSC Poesia este alegerea ideala. Caldura ospitalitatii meditareaneene va va face de indata sa va simtiti in largul dumneavoastra, iar toate elementele de confort aflate pe vas vor face sejurul dumneavoastra relaxant!
Pasiti la bord si veti gasi o lume rafinata, plina de confort, incepand de la restaurantul autentic japonez Sushi Bar si pana la centru de infrumusetare si wellness MSC Aurea Spa care este dotat cu baie de aburi, sauna si o varietate de masaje de relaxare. La bordul vasului MSC Poesia puteti incerca activitatile de fitness si sport precum: teren de basket si tenis, sala de fitness, minigolf, 2 piscine, 4 jaccuzz-uri si un ecran de cinema imens in aer liber.
Varietatea de baruri si lounge-uri de la bordul vasului oferta autenticitate si originalitate, incepand de la barul cu vinuri Grappolo d\\\\ Oro si pana la Barul Mojito Cocktail sau elegantul bar Cigar Room.


Vasul are 13 punti de activitati, distractie si optiuni de cazare,  avand o capacitate de 2.550 de pasageri. MSC Poesia are un total de 1275 cabine impartite in 8 categorii.


Cabina interioara categoria IB
Cabinele interioare sunt cele mai economice variante de pe o nava de croaziera, perfecte pentru cei care petrec majoritatea timpului in porturi sau in celelalte spatii de pe nava. Sunt mai mici ca dimensiuni, insa sunt confortabile si cu un design ingenios care face ca lipsa luminii naturale sa devina neinsemnata. Facilitati: pat matrimonial/ twin, sifonier, aer conditionat, baie cu dus, TV, telefon, minibar, uscator de par, cosmetice hoteliere (sapun, sampon, gel dus).
Pozitia pe nava: puntile 5, 8, 9, 10,11,12,14,15. Dimensiunea cabinei: 14 mp


Cabina exterioara categoria OB cu hublou (geam)
Cabinele exterioare sunt cele care va ofera posibilitatea sa urmariti peisajul mereu schimbator al marii si sa va bucurati de lumina naturala, acestea avand hublou. Sunt varianta intermediara, intre cabinele interioare si cele cu balcon.
Facilitati: Hublou, pat matrimonial/ twin, sifonier, aer conditionat, baie cu dus, TV, telefon, minibar, uscator de par, cosmetice hoteliere (sapun, sampon, gel dus).
Pozitia pe nava: puntile 5, 8.
Dimensiunea cabinei: 14 17 mp.


Cabina exterioara categoria BR2 cu balcon
Cabinele cu balcon sunt alegerea perfecta pentru cei care prefera sa se bucure de peisaje si briza marii la orice ora din zi sau noapte, de linistea si intimitatea propriului balcon. Sunt spatioase, sunt luminoase. De fiecare data cand sunteti in cabina, sunteti la doar cativa pasi de propria oaza de liniste.
Facilitati: Hublou, pat matrimonial/ twin, sifonier, aer conditionat, baie cu dus, TV, telefon, minibar, uscator de par, cosmetice hoteliere (sapun, sampon, gel dus). 
Pozitia pe nava: puntile 8, 9, 10,11,12,14,15.
Dimensiunea cabinei: 13 18 mp. Dimensiunea balconului: 4 mp


Nota: Suprafata cabinelor variaza in cadrul categoriei, incluzand atat cabine standard cat si cabine pentru persoane cu dizabilitati care au o suprafata mai mare.
Mai multe informatii despre vas: https://www.msccruises.com/en-gl/Discover-MSC/Cruise-Ships/MSC-Poesia.aspx


INFORMATII DESPRE CROAZIERA: 
Itinerariul poate suferi modificari.  
La bordul vasului exista un centru medical pentru urgente, dar orice consultatie se face contra cost deoarece asigurarile emise in Romania nu acopera aceste costuri. 
Nu se poate alege puntea sau numarul cabinei. Alocarea cabinelor este facuta exclusiv de catre compania de croaziera, dar pasagerilor li se garanteaza categoria minim rezervata. 
Bautura alcoolica cumparata la bordul vasului sau in timpul debarcarii in porturile vizitate va va fi livrata in cabina in ultima seara a croazierei.
In fiecare seara veti primi in cabina un program al zilei urmatoare unde gasiti toate informatiile cu privire la portul in care va ancora vasul, o harta, prognoza meteo, activitatile sportive, spectacolele si evenimentele care vor avea loc la bordul vasului pe parcursul intregii zile.
Pentru anumite facilitati din cabina se pot solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul imbarcarii solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Preturile excursiilor organizate la bordul vasului sunt informative si pot suferi modificari. Agentia nu este responsabila pentru modificarea acestor preturi. In plus, aceste excursii seorganizeaza cu ghizi vorbitori de limba engleza, in autocare colective, insotitorul roman neavand posibilitatea sa traduca la microfon.
Agentia  nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
PROTOCOL DE SANATATE MSC: 
chestionar pre-imbarcare: fiecare pasager din rezervare va trebui sa completeze un chestionar obligatoriu cu privire la starea de sanatate, pe care il va primi odata cu tichetul de imbarcare, si pe care va trebui sa-l predea personalului, la check-in;
pasagerii trebuie sa prezinte unul din urmatoarele documente: adeverinta de vaccinare (obligatorie) sau dovada trecerii prin boala (cu max 6 luni inainte de calatorie);
fiecare pasager trebuie sa incheie asigurarea storno cu extensie Covid. MSC Cruises pune la dispozitia pasagerilor polita de asigurare MSC Covid 19, contra cost (pretul difera, in functie de destinatie, aproximativ 25 de EURO/persoana);
minorii cu varsta mai mica de 12 ani vor prezenta un test PCR  cu rezultat negativ (efectuat cu max. 48 de ore inainte de plecarea vasului);


GRUP MINIM: 
25 persoane. Supliment grup 20 24 de persoane: 90 euro/persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se anuleaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.


CONDITII FINANCIARE: 
TERMENE DE PLATA:
20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
60% din pretul pachetului turistic cu minim 90 zile inaintea plecarii; 
20%  din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii.
Data limita de inscriere: 30.06.2022. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 30 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.


CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul inscrierii pana la 181 zile inaintea plecarii;
20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 180 zile - 90 zile inaintea plecarii; 
50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 89 zile 60 zile inaintea plecarii;
80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 40 zile inaintea plecarii; 
100 % din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 39 zile - 0 zile inaintea plecarii;


IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.
OBSERVATII: 
DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: CARTE DE IDENTITATE VALABILA / PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC SAU TEMPORAR VALABIL CEL PUTIN 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT;
ACEST PROGRAM NU NECESITA OBTINEREA VIZEI TURISTICE DE CATRE CETATENII ROMANI; 
avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanatate, formalitati vamale);
nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie;
clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro;
persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);
agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in camera cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.
distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii;
pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;
in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii;
persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;
agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;
agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;
in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;
conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective;
conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali; 
politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect;
agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente; 
excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale. Sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia Tour Operatoare. Preturile excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor ce pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se fatului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz ghid local. Pretul excursiilor este calculat pentru un grup minim de 20 persoane. La un numar mai mic de participanti pretul creste proportional; daca numarul persoanelor inscrise la excursiile optionale este suficient de mare, insotitorul de grup se va alatura turistilor care au achizitionat respectivele excursii, astfel incat cei care raman la hotel vor avea program liber fara insotitor; in situatia in care excursia optionala se va desfasura fara prezenta insotitorului de grup (din cauza numarului mic de participanti), limba de comunicare va fi engleza;
bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii;
acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa;
in situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;
nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie;
asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.Itinerariu

Ziua 1

BUCURESTI HAMBURG WARNEMUNDE
(imbarcare pe vas)
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 03:30 dimineata pentru imbarcare pe cursa LUFTHANSA cu destinatia Hamburg. Decolare la ora 06:10 si sosire in Munchen la ora locala 07:15. Plecare din Munchen la ora 09:15. Sosire in Hamburg la ora locala 10:30.
Transfer in portul orasului Warnemunde pentru formalitatile de imbarcare pe vasul de croaziera MSC POESIA, care va pleca din port la ora 17:00. Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales, in regim de pensiune completa.

Ziua 2

O ZI PE MARE
Mic dejun. Astazi ne vom petrece intreaga zi navigand pe mare, bucurandu-ne de facilitatile vasului de croaziera: piscine, jacuzzi, sala de fitness, terenuri de sport (tenis, baschet, volei, minigolf), sala de teatru (spectacole), centru spa (solar, saune, bai turcesti, camera de relaxare etc), cazinou, galerie de arta si altele.

Ziua 3

BERGEN (NORVEGIA)
Mic dejun. In aceasta dimineata vasul de croaziera MSC POESIA va acosta in portul din Bergen la ora 08:00 dimineata si va ramane aici pana la ora 18:00. Bergen este al doilea oras ca marime din Norvegia, avand o traditie maritima veche, iar o excursie in zona ne va da posibilitatea sa vizitam cartierul Hanseatic, inclus si in Patrimonoul UNESCO, unde vom vedea cele mai vechi cladiri medievale din Bergen, construite de-a lungul docurilor Bryggen, una dintre cele mai active si pline de viata zone din oras. Vom putea admira frumusetea cladirilor istorice dupa o plimbare pe jos sau cu funicularul Floibanen, care ne va duce pana la varfurile Muntelui Floyen. Piata de peste se afla de asemenea in apropiere si merita explorata.

Ziua 4

EIDFJORD (NORVEGIA)
Mic dejun. Dupa ce vom naviga o noapte intreaga, la ora 08:00 dimineata vom ajunge in portul Eidfjiord, iar plecarea vasului din port se va face dupa amiaza la ora 17:00. Micul oras norvegian Eidfjord este parte din fiordul Hardanger, fiind o poarta importanta de acces in acest fiord. Peisajele din jurul acestei asezari sunt impresionante, vai aproape verticale inconjoara orasul, iar ghetarii si raurile din zona fac ca explorarea acestui fiord sa fie una cu totul deosebita.
Raul Bjoreia curge prin valea Mjibodalen, pana la Voringsfossen, unde o cascada spectaculoasa se revarsa de la o inaltime impresionanta intr-un canion care se intinde pana in apropierea orasului Eidfjord. Va fi o zi de neuitat in care vom explora un fiord cu totul deosebit in cadrul periplului nostru prin Fiordurile Norvegiei.

Ziua 5

KRISTIANSAND (NORVEGIA)
Mic dejun. Astazi vom ajunge la ora 12:00 in pitorescul port Kristiansand. Vasul de croaziera va ramane in port pana la plecarea lui dupa amiaza la ora 19:00. Vom putea explora pentru cateva ore cel mai sudic oras al Norvegiei si totodata cel mai insorit. Centrul vechi al orasului, zona Posebyen ne va intampina cu o colectie fermecatoare de case din lemn, care caracterizeaza multe dintre orasele si satele din sudul tarii. Centrul istoric al orasului este plin de terase, magazine de suveniruri si cafenele unde se poate savura o cafea sau un ceai in timpul unei scurte pauze.
O alta atractie care merita vizitata este Muzeul tunurilor care se afla in cetatea Movik. Cetatea a fost construita de marina germana in timpul celui de-al doilea razboi mondial, iar muzeul ofera perspective fascinante asupra istoriei razboiului in aceasta zona. De pe dealul unde este situat acest muzeu se poate vedea intreaga zona, vederile panoramice fiind cu totul deosebite.

Ziua 6

OSLO (NORVEGIA)
Mic dejun. Vasul de croaziera MSC POESIA va ajunge in port la ora 08:00 dimineata si va stationa aici pana la ora 16:00.
Oslo este un oras fermecator, situat pe malurile splendidului fiord Oslofjord. Orasul impleteste cu succes: arhitectura istorica, stradutele inguste din partea veche a orasului si cladirile moderniste, indraznete realizate de arhitecti celebri, din partea noua a orasului. Oslo este inconjurat de munte si mare, abunda in cultura, divertisment si este singura capitala europeana in care se poate schia si naviga intr-o singura vacanta. Una dintre cele mai importante cladiri culturale de aici este Opera, ea reprezinta varful de lance al campaniei locale care doreste sa transforme Oslo intr-un oras cultural de talie mondiala. Centrul de schi Holmenkollen Ski Jump se afla pe dealurile impadurite din afara capitalei, iar un lift va poate duce pana in varf, de unde se poate admira panorama orasului. De asemenea, in zona istorica din Oslo vom gasi restaurante, muzee si galerii de arta de talie mondiala, inclusiv cea mai completa colectie de corabii si artefacte vikinge din Scandinavia. Vom avea astfel ocazia sa exploram si astazi un oras fascinant al Norvegiei.

Ziua 7

COPENHAGA (DANEMARCA)
Mic dejun. Vasul de croaziera va sosi in portul din Copenhaga la ora 09:00 dimineata si va stationa aici pana la ora 18:00.
Astazi vom avea la dispozitie intreaga zi pentru a explora un oras plin de eleganta si naturalete. Copenhaga sau Paradisul Nordului, este unul dintre cele mai vechi si frumoase orase europene. Capitala Danemarcei este unul dintre cele mai curate orase ale lumii. Orasul abunda in cladiri cu o arhitecura uimitoare, restaurante cochete si numeroase atractii turistice, cu o istorie de invidiat. Copenhaga ofera vizitatorilor ocazia de a se plimba pe canalele sale, de a lua picnicul pe malul lacului sau a explora centrul vechi al orasului. Desi este un oras dinamic, plin de viata, Copenhaga a reusit sa isi pastreze sarmul provincial si atmosfera specifica oraselor mici.

Ziua 8

WARNEMUNDE (GERMANIA) HAMBURG BUCURESTI
Mic dejun. Sosire in portul din Warnemunde la ora 07:00 dimineata. Dupa formalitatile de debarcare de pe vas vom porni spre Hamburg. Aici vom face impreuna un tur panoramic de oras in capitala landului Hamburg, unul dintre cele mai frumoase orase din Germania. Vom putea admira principalele atractii ale orasului: Alster, lacul din inimia orasului, Jungfernstieg, cea mai cunoscuta zona de cumparaturi si promenada, centrul vechi si Catedrala. Dupa amiaza ne vom imbarca pe cursa LUFTHANSA cu destinatia Frankfurt. Plecare la ora locala 18:00 din Hamburg. Sosire in Frankfurt la ora locala 19:10 si decolare spre Bucuresti la ora 20:30. Aterizare la Bucuresti la ora locala 23:50.

Ziua 1

BUCURESTI HAMBURG WARNEMUNDE
(imbarcare pe vas)
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 03:30 dimineata pentru imbarcare pe cursa LUFTHANSA cu destinatia Hamburg. Decolare la ora 06:10 si sosire in Munchen la ora locala 07:15. Plecare din Munchen la ora 09:15. Sosire in Hamburg la ora locala 10:30.
Transfer in portul orasului Warnemunde pentru formalitatile de imbarcare pe vasul de croaziera MSC POESIA, care va pleca din port la ora 17:00. Cazare la bordul vasului in tipul de cabina ales, in regim de pensiune completa.

Ziua 2

O ZI PE MARE
Mic dejun. Astazi ne vom petrece intreaga zi navigand pe mare, bucurandu-ne de facilitatile vasului de croaziera: piscine, jacuzzi, sala de fitness, terenuri de sport (tenis, baschet, volei, minigolf), sala de teatru (spectacole), centru spa (solar, saune, bai turcesti, camera de relaxare etc), cazinou, galerie de arta si altele.

Ziua 3

BERGEN (NORVEGIA)
Mic dejun. In aceasta dimineata vasul de croaziera MSC POESIA va acosta in portul din Bergen la ora 08:00 dimineata si va ramane aici pana la ora 18:00. Bergen este al doilea oras ca marime din Norvegia, avand o traditie maritima veche, iar o excursie in zona ne va da posibilitatea sa vizitam cartierul Hanseatic, inclus si in Patrimonoul UNESCO, unde vom vedea cele mai vechi cladiri medievale din Bergen, construite de-a lungul docurilor Bryggen, una dintre cele mai active si pline de viata zone din oras. Vom putea admira frumusetea cladirilor istorice dupa o plimbare pe jos sau cu funicularul Floibanen, care ne va duce pana la varfurile Muntelui Floyen. Piata de peste se afla de asemenea in apropiere si merita explorata.

Ziua 4

EIDFJORD (NORVEGIA)
Mic dejun. Dupa ce vom naviga o noapte intreaga, la ora 08:00 dimineata vom ajunge in portul Eidfjiord, iar plecarea vasului din port se va face dupa amiaza la ora 17:00. Micul oras norvegian Eidfjord este parte din fiordul Hardanger, fiind o poarta importanta de acces in acest fiord. Peisajele din jurul acestei asezari sunt impresionante, vai aproape verticale inconjoara orasul, iar ghetarii si raurile din zona fac ca explorarea acestui fiord sa fie una cu totul deosebita.
Raul Bjoreia curge prin valea Mjibodalen, pana la Voringsfossen, unde o cascada spectaculoasa se revarsa de la o inaltime impresionanta intr-un canion care se intinde pana in apropierea orasului Eidfjord. Va fi o zi de neuitat in care vom explora un fiord cu totul deosebit in cadrul periplului nostru prin Fiordurile Norvegiei.

Ziua 5

KRISTIANSAND (NORVEGIA)
Mic dejun. Astazi vom ajunge la ora 12:00 in pitorescul port Kristiansand. Vasul de croaziera va ramane in port pana la plecarea lui dupa amiaza la ora 19:00. Vom putea explora pentru cateva ore cel mai sudic oras al Norvegiei si totodata cel mai insorit. Centrul vechi al orasului, zona Posebyen ne va intampina cu o colectie fermecatoare de case din lemn, care caracterizeaza multe dintre orasele si satele din sudul tarii. Centrul istoric al orasului este plin de terase, magazine de suveniruri si cafenele unde se poate savura o cafea sau un ceai in timpul unei scurte pauze.
O alta atractie care merita vizitata este Muzeul tunurilor care se afla in cetatea Movik. Cetatea a fost construita de marina germana in timpul celui de-al doilea razboi mondial, iar muzeul ofera perspective fascinante asupra istoriei razboiului in aceasta zona. De pe dealul unde este situat acest muzeu se poate vedea intreaga zona, vederile panoramice fiind cu totul deosebite.

Ziua 6

OSLO (NORVEGIA)
Mic dejun. Vasul de croaziera MSC POESIA va ajunge in port la ora 08:00 dimineata si va stationa aici pana la ora 16:00.
Oslo este un oras fermecator, situat pe malurile splendidului fiord Oslofjord. Orasul impleteste cu succes: arhitectura istorica, stradutele inguste din partea veche a orasului si cladirile moderniste, indraznete realizate de arhitecti celebri, din partea noua a orasului. Oslo este inconjurat de munte si mare, abunda in cultura, divertisment si este singura capitala europeana in care se poate schia si naviga intr-o singura vacanta. Una dintre cele mai importante cladiri culturale de aici este Opera, ea reprezinta varful de lance al campaniei locale care doreste sa transforme Oslo intr-un oras cultural de talie mondiala. Centrul de schi Holmenkollen Ski Jump se afla pe dealurile impadurite din afara capitalei, iar un lift va poate duce pana in varf, de unde se poate admira panorama orasului. De asemenea, in zona istorica din Oslo vom gasi restaurante, muzee si galerii de arta de talie mondiala, inclusiv cea mai completa colectie de corabii si artefacte vikinge din Scandinavia. Vom avea astfel ocazia sa exploram si astazi un oras fascinant al Norvegiei.

Ziua 7

COPENHAGA (DANEMARCA)
Mic dejun. Vasul de croaziera va sosi in portul din Copenhaga la ora 09:00 dimineata si va stationa aici pana la ora 18:00.
Astazi vom avea la dispozitie intreaga zi pentru a explora un oras plin de eleganta si naturalete. Copenhaga sau Paradisul Nordului, este unul dintre cele mai vechi si frumoase orase europene. Capitala Danemarcei este unul dintre cele mai curate orase ale lumii. Orasul abunda in cladiri cu o arhitecura uimitoare, restaurante cochete si numeroase atractii turistice, cu o istorie de invidiat. Copenhaga ofera vizitatorilor ocazia de a se plimba pe canalele sale, de a lua picnicul pe malul lacului sau a explora centrul vechi al orasului. Desi este un oras dinamic, plin de viata, Copenhaga a reusit sa isi pastreze sarmul provincial si atmosfera specifica oraselor mici.

Ziua 8

WARNEMUNDE (GERMANIA) HAMBURG BUCURESTI
Mic dejun. Sosire in portul din Warnemunde la ora 07:00 dimineata. Dupa formalitatile de debarcare de pe vas vom porni spre Hamburg. Aici vom face impreuna un tur panoramic de oras in capitala landului Hamburg, unul dintre cele mai frumoase orase din Germania. Vom putea admira principalele atractii ale orasului: Alster, lacul din inimia orasului, Jungfernstieg, cea mai cunoscuta zona de cumparaturi si promenada, centrul vechi si Catedrala. Dupa amiaza ne vom imbarca pe cursa LUFTHANSA cu destinatia Frankfurt. Plecare la ora locala 18:00 din Hamburg. Sosire in Frankfurt la ora locala 19:10 si decolare spre Bucuresti la ora 20:30. Aterizare la Bucuresti la ora locala 23:50.