Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă din categoria de primă clasă oferă un mediu ideal pentru familiile cu copii și se află imediat in centrul localității Argassi.

Dotări

Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Hotelul cu aer condiționat dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri, un serviciu de spălătorie, un fax, un medic de la hotel și o zonă pentru fumători. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Există un lift și facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca gratuit in parcarea locului de cazare. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de inchiriere de biciclete.

Locul de cazare

In camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de incălzire. In majoritatea camerelor se găsește un balcon. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. In chicinetă se află un frigider și un minifrigider. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon, un televizor, o combină muzicală și WiFi. In cameră se găsesc și papuci de casă. Băile dispun de un duș, de o cadă și de o cadă cu hidromasaj. Un uscător de păr și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu o zonă pentru copii invită la o baie plăcută și relaxantă. De asemenea, băuturile răcoritoare de la bar/snack-bar și un tobogan de apă ii vor binedispune foarte mult pe toți cei ce iubesc apa. Clienții iși pot savura concediul pe terasa insorită cu șezlonguri și umbrele. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă aqua-fitness. Hotelul oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive in interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă și un joc de darts, iar contra cost biliard. După o zi lungă, clienții se pot destinde in zona de relaxare, acolo există un spa și un salon de infrumusețare. Contra cost se oferă și terapii prin masaj. Un program de recreere și un miniclub oferă divertisment și distracție in timpul liber. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Se oferă micul dejun, pranzul și cina. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mancare vegetariene. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul in fața musafirilor. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie