Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DOMES AULUS ZANTE, AUTOGRAPH COLLECTION


Descriere

Domes Aulus Zante este situat in încântătorul Golf Laganas, bine cunoscut drept zona de cuibărit a țestoasei Kareta-Kareta. Este înconjurat de grădini frumoase și extinse, care acoperă o suprafață totală de 230 de hectare de pădure și se extind până la plaja aurie din Laganas.

Localizare

Situat convenabil la doar 5 km de Aeroportul Zakynthos, amplasat într-un sanctuar de broaște țestoase protejat de Natura, stațiunea iese dintr-o pădure de pini cu nisip alb. O lume departe de toate, pe aceste terenuri păstrate în mod natural, interferența cu natura este redusă la minimum, liniștea este indigenă și face loc doar ciripitului de vară al păsărilor cântătoare locale. Acest complex de lux de pe malul mării este realizat din suprafețe văruite în alb și structuri din lemn care se joacă cu lumina soarelui, umbra și limitele prin goluri geometrice ale peretelui, perdele de frânghie și umbrire verticală.

Facilitati Hotel

Facilitățile includ 4 restaurante și 3 baruri, precum și Soma Spa, premiat Domes. Hotelul oferă, de asemenea, Lianolia, un club unic de plajă pentru adulți, unde adulții și cuplurile se pot relaxa și se pot bucura de cele mai magnifice vederi la mare, la un cocktail sau un fel de mâncare delicios.

Facilitati camere

Camerele dispun de urmatoarele facilitati: balcon,menaj zilnic, seif, camere pentru nefumatori, baie privata, uscator de par, tv,AC.

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://domesresorts.com/domesauluszante/) si a fact sheet-ului!

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.