Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Contessina Suites and Spa


Descriere

Amplasare

Acest hotel boutique oferă un mediu ideal pentru adulții care vor să-și petreacă concediul cu adulți și se află chiar în centrul localității Tsilivi.

Dotări

Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră. Diverse servicii și facilități sunt incluse în ofertă – o cameră de bagaje, un seif, o bibliotecă, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de spălătorie, un medic de la hotel și o zonă pentru fumători. În spațiile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile și de un lift. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. În funcție de disponibilitate, clienții ce călătoresc cu mașina personală pot folosi parcarea (gratuit).

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Balconul sau terasa sunt incluse în dotările de bază ale majorității camerelor. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. Stau la dispoziție un seif și un birou și, contra cost, un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi (gratuit). În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș și o cadă cu hidromasaj. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. De asemenea stau la dispoziție camere cu băi fără obstacole. Locul de cazare oferă camere de nefumători.

Sport/divertisment

Piscina cu zone interioare și exterioare invită la băi plăcute și relaxante. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, un spa, o saună, o baie de aburi, un hamam și terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune un restaurant pentru nefumători și de un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. La mic dejun și o cină se organizează un bufet divers. Sunt disponibile și mâncăruri speciale, printre care feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie