Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Akasha Beach Hotel and Spa


Descriere

Amplasare

Hotelul, ideal pentru turiști de la plajă, se află in centrul localității Hersonissos, la doar cațiva pași de mare. In cam 500 de m turiștii pot ajunge la cluburile de noapte din zonă.

Dotări

Acest hotel a fost construit de curand, in anul 2021. Hotelul oferă 180 de camere, 11 Suite Junior și o suită pe 3 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice intrebare. Printre serviciile unității de cazare se numără o cameră de bagaje. In zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. In cazul in care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze intr-un garaj (contra cost) sau in parcare (gratuit). Printre celelalte oferte se numără un serviciu de inchiriat mașini, asistență medicală, room-service, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, serviciile unui valet și un medic de la hotel.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de incălzire creează o atmosferă plăcută in camere. De pe balconul sau terasa privată ce se găsesc in camere, clienții pot să se relaxeze de minune și să se bucure de priveliștea spre mare. Camerele au un pat „King size”. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, există un seif și un minibar contra cost. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. In plus, există un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi. In plus, clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. Un sortiment de perne promite o stare de bine confortabilă. Băile sunt dotate cu un duș și o cadă cu hidromasaj. Un uscător de păr, o oglindă de machiaj, halate de baie și telefonul sunt disponibile pentru folosința zilnică. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi. Locul de cazare oferă camere de nefumători.

Sport/divertisment

Clienții se pot odihni in mod activ in zona cu piscine cu 3 bazine exterioare (gratuit). Piscina acoperită oferă băi plăcute indiferent de vremea de afară. Clienții iși pot savura concediul pe terasa insorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu o sală de fitness, un spa, o saună, un hamam, un salon de infrumusețare și terapii prin masaj. Seara clienții pot să savureze sfarșitul zilei ascultand muzică live. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Zona cu restaurante dispune de un lobby bar. Clienții iau mesele in atmosfera plăcută a restaurantului (nefumători și bufet). Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare regim all inclusive. Cei ce rezervă un concediu all inclusive sunt așteptați de oferte speciale, ca de exemplu un minibar și gustări. La mic dejun și o cină se organizează un bufet divers. Sunt disponibile și mancăruri speciale, printre care feluri de mancare vegetariene. Bucătari foarte talentați pregătesc bucate delicioase in timpul unor reprezentații de gătit. Hotelul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie