Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mercure Medias Binderbubi Hotel and Spa

Descriere

Descriere:Fie ca esti in vacanta sau ai o intalnire de afaceri, hotelul BinderBubi iti va pune la dispozitie de fiecare data tot ce ai nevoie si tot ce iti place. De la camerele frumoase si odihnitoare, la restaurantul cu preparate savuroase din ingrediente proaspat culese din ferma proprie, de la piscina cu apa incalzita indiferent de sezon si pana la centrul de wellness, masajele de relaxare si procedurile de infrumusetare, totul este aici pentru ca tu si cei dragi sa aveti o sedere de neuitat. Totul este facut cu gust, pasiune si inspiratie.



Camere: Hotelul BinderBubi iti pune la dispozitie 40 de camere spatioase, elegante si luminoase, in care totul a fost gandit pentru a-ti oferi o sedere cat mai relaxanta, confortabila si placuta. Privelistea incantatoare pe care ti-o ofera ferestrele si adierea proaspata de aer curat dinspre padure iti sunt oferite din partea casei!
Iti poti alege camera dupa mai multe criterii: camere pentru nefumatori si camere pentru fumatori, camere standard si camere cu mansarda, camere cu mobiler unicat, pictat in frumoasa si vesela traditie saseasca sau camere cu mobilier modern. La toate acestea se adauga doua apartamente de lux: Cleopatra si Fiore.




Facilitati: In fiecare camera vei avea la dispozitie telefon, aparat de aer conditionat, televizor cu un set amplu de programe romanesti si straine, minibar, acces la internet de mare viteza, cabina de dus cu hidromasaj, uscator de par, fierbator electric pentru ceai sau cafea.
Restaurantul BinderBubi, cu cele doua saloane ale sale elegante si rafinat mobilate, poate gazdui pana la 230 de persoane. Ferestrele ample iti ofera peisajul colorat al Mediasului si privelistea dealurilor impadurite, iar seara, prin acoperisul de sticla, milioane de stele si luna insasi vor straluci pentru tine.
Fie ca iti doresti o cina romantica, o masa de familie, cu prietenii sau camarazii de calatorie, restaurantul nostru te va surprinde placut de fiecare data, prin savoarea preparatelor culinare traditionale sau din gastronomia internationala prin ambianta calda si placuta, prin micile detalii care fac diferenta: sclipirea lumanarilor combinata cu lumina calda a lampilor, muzica bine aleasa, in surdina Singurul lucru care nu te va mai surprinde a doua oara cand vei trece pragul restaurantului va fi calitatea ireprosabila a serviciilor, pentru ca o vei remarca inca de la prima ta vizita.
Daca ai pofta de o plimbare dupa masa, iti recomandam o vizita la Ferma Trei Stejari. Cei care au vazut-o spun ca este un colt de rai, cu micul sau muzeu de case traditionale maiestrit lucrate si peisajele sale de basm. Ferma dispune si de o crama imbietoare, unde poti degusta vinuri nobile, dintre care unele din productia proprie .

Servicii gratuite: parcare pazita 24 de ore din 24; seif si spatiu pentru bagaje; servicii pentru copii; centru wellness (piscina semi-olimpica, sala de fitness, cele 3 tipuri de sauna-uscata, umeda, bio, jacuzzi-ul).
Servicii cu plata: spalatorie; paintball; inchiriere biciclete; tratamentele si procedurile de relaxare, tonifiere si infrumusetare

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie