Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ambassador Aegean Luxury Hotel Suites Santorini


Descriere

Descriere AMBASSADOR LUXURY VILLAS:
Ambassador Luxury Villas ofera vedere panoramica la vulcan si Marea Egee si unitati de cazare elegante, fiecare cu piscina privata. Proprietatea a fost construita conform arhitecturii locale si combina dotarile moderne cu elemente traditionale.

Tip masa:
Mic dejun (room service).

Localizare AMBASSADOR LUXURY VILLAS:
Ambassador Luxury Villas se afla la 2,5 km de Portul Athinios si la 10 km de Aeroportul Santorini. Orasul animat Fira este la 5 km. Se ofera parcare privata gratuita.

Dotari camere:
Toate camerele, suitele si vilele de la Ambassador sunt mobilate si decorate cu gust si au tavan boltit, arcada si pat incorporat. Dotarile includ un TV cu ecran plat si DVD player.

Facilitati AMBASSADOR LUXURY VILLAS:
Inconjurata de terasa la soare, cu sezlonguri, fiecare piscina privata ofera jeturi de hidromasaj pentru relaxare. Oaspetii pot incepe ziua cu mic dejun a la carte, oferit in camera sau langa piscina. Restaurantul elegant serveste mancaruri grecesti si mediteraneene la pranz si cina. Bauturi racoritoare si gustari pot fi savurate la barul de la piscina. Sezlonguri moderne si dusuri in aer liber sunt disponibile in zona piscinei principale. De asemenea, mai multe tipuri de tratamente si terapii de relaxare sunt disponibile. Se ofera Wi-Fi gratuit in toata proprietatea.

Clasificare oficiala: 5*

Web: www.ambassadorhotelsantorini.com

Observatii:
Hotelul permite cazarea copiilor sub 12 ani numai cu acordul scris al parintilor.

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie