Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Hotel Spa Resort Pomorie


Descriere

Localizare: Grand Hotel Pomorie 5* este situat in partea nord-estica a orasului Pomorie, la numai 15 minute de Aeroportul International din Burgas si la o distanta de 15 minute de faimoasa statiune Sunny Beach. Hotelul este pozitionat la marginea Lacului Sarat, recunoscut pentru proprietatile sale curative, similare cu cele ale Marii Moarte.
Website: http://grandhotelpomorie.com/
Capacitate: 70 de camere single, 80 de camere duble, 4 camere pentru persoane cu dizabilitati, 19 apartamente si 2 apartamente prezidentiale care satisfac chiar si cele mai ridicate asteptari in materie de lux si confort.
Facilitati Hotel: centru medical de recuperare avand o suprafata de 2500 mp dotat cu echipamente de ultima tehnologie, proceduri medicale dar si de relaxare utilizand si namolul din lacul Pomorie, 2 piscine, 3 restaurante, barbeque, 7 baruri, biblioteca, mini golf, billiard, plaja private; se evidentiaza si terenul de fotbal cu 2500 locuri si nocturna, sala de sport multifunctionala, 2 centre de fitness.
Facilitati camere: Toate camerele sunt mobilate modern si elegant, cu aer conditionat, telefon, TV interactiv, Internet, Mini Bar, baie cu cada si cabina de dus, oglinda, uscator de par si telefon. Toate camerele au terase cu vedere la mare

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.