Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul este situat pe malul marii, fiind singurul, de altfel, din statiunea Mamaia care are toate spatiile de cazare orientate cu vedere frontala la mare.

Descriere: Hotelul Hawaii este unicat in statiunea Mamaia datorita faptului ca toate cele 25 apartamente si 5 camere duble au vedere frontala spre Marea Neagra. Hotelul ofera un confort deosebit prin dotarile moderne si atmosfera familiala creata de personalul bine instruit.

Camere: - Camerele duble din cadrul Hotel Hawaii Mamaia dispun de: pat matrimonial, dressing, masuta de toaleta cu oglinda, sistem de acces pe baza de cartela magnetica, instalatie de climatizare, Led TV cu canale prin cablu premium, internet wireless de mare viteza, minibar, seif, baie cu cabina de dus si uscator de par, obiecte de igiena, 2 telefoane (in camera si in baie), prosoape de plaja, papuci si halat de baie, balcon mobilat cu mobilier de terasa, au vedere frontala la mare si au o suprafata de 37 mp.
- Apartamentele au o suprafata de 45 mp, si sunt compuse din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial (cele doua camere sunt despartite de usa), dressing atat in living cat si in dormitor, masuta de toaleta cu oglinda in dormitor, sistem de acces pe baza de cartela magnetica, instalatie de climatizare, Led TV cu canale prin cablu premium, atat in living cat si in dormitor, internet wireless de mare viteza, minibar, seif, baie cu cabina de dus si uscator de par, obiecte de igiena, 2 telefoane (in camera si in baie), prosoape de plaja, papuci si halat de baie, balcon mobilat cu mobilier de terasa (accesul se face din ambele camere pe balcon), au vedere frontala la mare.

Restaurant: La parterul hotelului, langa aleea de promenada, pe malul marii, se afla restaurantul ,,Fabaria', unde se serveste micul dejun, precum si celelalte mese. In ceea ce priveste regimul meselor, micul dejun se serveste in regim ,,bufet suedez', ce va contine doar produse premium, iar pranzul si cina in varianta ,,a la carte'.


Servicii gratuite: parcare, informatii turistice, plaja privata amenajata cu dotari de lux, loc de joaca pentru copii

Servicii cu plata: room service, spalatorie / calcatorie, convorbiri telefonice, servicii de copiere, imprimare, transmitere fax


Accesul cu animale: Nu este permis.

Atractii in zona: Hotelul este situat in zona de cluburi. Turistii se pot bucura de momente unice intr-unul din faimoasele cluburi din zona: Ego, Fratelli etc.

Ora check-in: 16:00 Ora check-out: 12:00

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 1% din valoarea tarifului de cazare pentru intreg sejurul, exclusiv T.V.A.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie