Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Alcor este situat pe plaja, in zona de nord a statiunii Mamaia. Amplasarea speciala a hotelului, direct pe plaja si forma deosebita de arc de cerc ofera posibilitatea tuturor turistilor nostri de a avea vedere totala sau partiala la mare, din oricare dintre camere.
Restaurantul hotelului, cu specific international, va asteapta cu preparate savuroase din ingrediente mereu proaspete, pregatite cu pasiune si atentie la detalii.
Puteti servi pranzul sau cina a la carte in restaurant (capacitate 200 de locuri) sau puteti profita de aerul binefacator al marii pe terasa (capacitate 60 de locuri).
Hotelul dispune de plaja proprie.

Hotelul are 94 camere duble cu pat matrimonial, 11 camere twin, 5 camere triple, 10 apartamente.
Toate camerele dispun de baie proprie cu cabina de dus, balcon, AC, televizor LCD, minibar, seif, foehn.
Camera dubla cu pat matrimonial si vedere frontala sau laterala la mare: suprafata 16 mae; facilitati: aparat contra tantarilor, seif, TV cu ecran plat, telefon, aer conditionat, uscator de par, balcon, halat de baie, minibar, birou, vedere la mare, articole de toaleta, sifonier, baie cu cabina de dus, izolatie fonica, WiFi.
Camera twin cu vedere frontala sau laterala la mare: suprafata 16mae; facilitati: aparat contra tantarilor, seif, TV cu ecran plat, telefon, aer conditionat, uscator de par, balcon, halat de baie, minibar, birou, vedere la mare, articole de toaleta, sifonier, baie cu cabina de dus, izolatie fonica, WiFi.
Capacitate maxima camera dubla: 2 adulti sau 2 adulti cu 1 copil (0-12 ani)
Apartament cu vedere la mare: este format din dormitor cu 1 pat dublu si living cu 1 canapea extensibila si are suprafata de 60 mae; facilitati: seif, TV, telefon, aer conditionat, uscator de par, balcon, halat de baie, frigider, birou, facilitati de calcat, articole de toaleta gratuite, toaleta, baie privata, incalzire, dressing, papuci de casa, cada sau dus, mocheta, toaleta suplimentara, TV cu ecran plat, canapea, izolare fonica, pardoseala de gresie/marmura, plasa de tantari, garderoba/dulap, vedere la mare, produse de curatenie, prosoape, masa, suport de umerase, uscator de rufe, WiFi.
Capacitate maxima apartament: 4 adulti sau 2 adulti cu 2 copii (0-12 ani)

Copiii cu varsta cuprinsa intre 0 si 12 ani (inclusiv) beneficiaza de gratuitate cand sunt folosite paturile existente.
Camerele duble nu permit utilizarea de paturi suplimentare.
Pentru copiii cu varsta intre 13 - 17 ani, cazati in camera tripla se achita o taxa suplimentara, conform ofertei.
Suplimentul de cazare pentru a treia persoana in camera tripla este conform ofertei.
Un copil cu varsta pana la 5 ani beneficiaza de gratuitate (patut inclus in limita disponibilitatii). Capacitatea maxima pentru patuturi intr-o camera: 1.

Check-in-ul se face dupa ora 16.00, iar check-out-ul pana la ora 12.00.
Micul dejun este in sistem bufet suedez si se serveste intre orele 7.30-10.30.
Sunt incluse umbrele si sezlonguri pe plaja privata a hotelului.
Este posibila parcarea privata gratuit la proprietate (nu este posibila rezervarea).
Accesul cu animale de companie nu este permis.

Va informam ca incepand cu sezonul 2023, se va incasa la receptie in momentul cazarii taxa de statiune, reprezentand 1% din valoarea tarifului de cazare fara T.V.A, pentru fiecare noapte de cazare conform HCL NR. 614/27.12.2022.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.