Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV - cablu, minibar, seif, baie cu cada, baie cu dus - apartamentele dispun de bai cu jacuzzi, internet, uscator de par, telefon, acces cu card in camere, welcome tray (cana fierbator, cafea, ceai, zahar), halat de baie, papuci hotelieri. Camerele superior cu pat matrimonial au pat cu o latime de 180 cm fata de 160 cm in cazul celor standard. Camerele superior twin au vedere panoramica. Numar total camere: 186 Single: 10 - camere standard. Duble: 166 - camere standard si superior. Apartamente: 6 Triple: 4 - 1 camera cu 3 paturi, 3 camere cu pat matrimonial + 1 pat single.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant -2: Restaurant Panoramic - situat la etajul 13, a la carte; Restaurant Unirea - situat la parter, pentru servirea micului dejun, parcare proprie - pazita, contra cost, 200 de locuri, acces persoane cu dizabilitati, internet, pastrare obiecte de valoare. Servicii: spalatorie, calcatorie, manipulare bagaje, concierge, fax, ziare, room service, serviciu trezire, curierat, taxi, transfer auto contra-cost la cerere la/de la aeroport/gara, pastrare bagaje gratuit pentru 24 de ore, serviciu de lustruire pantofi.
Locatie:
Amplasat in centrul istoric al Iasiului, in Piata Unirii, UNIREA Hotel & SPA este usor accesibil.
Servicii masa:
se acorda in restaurantul propriu; exista si posibilitatea de a comanda meniuri pt copii.
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 9 - Centru de Conferinte cu 9 sali multifunctionale, dotate modern, cu o suprafata totala de 800 mp si o capacitate de pana la 300 de locuri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie