Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul More din Dubrovnik este un hotel de lux de 5 stele, cu vedere la frumosul golf Lapad, unde puteti asculta murmurul marii, in timp ce privelistea spre orizontul albastru si stanci evoca liniste si pace. Apusurile sunt de neuitat. Cave Bar More, o extensie integrata in complexul More, este o pestera naturala aflata in proprietatea hotelului, care functioneaza ca bar. Camerele si suitele elegante, spatioase si luminoase, precum si privelistea uluitoare a Marii Adriatice si gradinile parfumate din jurul hotelului, ofera relaxarea atat de necesara.

Localizare: Hotelul More este situat pe peninsula Lapad, la doar 3 km de centrul istoric al Orasului Dubrovnik si 23 km de aeroportul international. In imediata apropiere a hotelului exista o statie de autobuz care leaga peninsula de alte orase. Hotelul se afla in imediata vecinatate a marii si este inconjurat de vegetatie luxurianta mediteraneana care-i confera o atmosferta relaxanta. O pasarela care se intide de-a lungul intregii peninsule leaga hotelul de zona unde se poate face baie si este ideala pentru o plimbare in natura.

Dotari camere: Hotelul More are camere si suite cu balcon cu vedere la mare sau la parc, dotate cu wifi, aer conditionat, telefon, tv satelit, radio, seif, minibar, room service 24 de ore, baie cu dus si cada, jacuzzi, uscator de par, articole de toaleta gratuite.

Facilitati hotel: Zona de plaja a Hotelului More este situata chiar sub hotel. Acesta este un loc ideal unde va puteti bucura de mare si soare, cu o priveliste frumoasa a pinilor si chiparosilor verzi, seculari, a marii limpezi de cristal, a stancilor marete numite Grebeni si a Insulelor Elaphite. Pe plaja si la piscina, oaspetii hotelului pot folosi gratuit sezlonguri, umbrele de soare si prosoape.
Hotelul More pune la dispozitia clientilor receptie 24 de ore, Wi-Fi, camera de bagaje, schimb valutar, magazine de suveniruri, 2 restaurante, 3 baruri, doua piscine in aer liber, cada de hidromasaj in aer liber si piscina interioara de hidromasaj. Exista centru spa si sala de fitness.
Facilitati contra cost: sporturi nautice, scufundari, inchirieri biciclete / auto, calcatorie, spalatorie, fax / copiator, room service.

Pagina web: https://www.hotel-more.hr/en/

Clasificare oficiala: 5 stele

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie