Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Chilia in Port Chilia Veche


Descriere

Profil: Relaxare in Delta Dunarii
Localizare: Pensiunea este localizata in cea mai nordica localitate din Delta Dunarii, Chilia Veche, in apropierea granitei cu Ucraina.
Descriere: Pensiunea Chilia in Port, este una dintre cele mai atractive unitati de cazare din Chilia Veche, oferind cazare pentru grupuri de turisti care cauta liniste si relaxare intr-un mediu curat din cadrul Biosferei Delta Dunarii. Pensiunea dispune de 4 camere care se inchiriaza integral, exista posibilitati de barbeque sau de servit masa in regim propriu.

Pensiunea se inchiriaza in totalitate!!!

In Chilia Veche se ajunge fie cu masina personala, fie cu bacul, din Tulcea. Cu masina proprie a luati bacul de la a Trecere bac Tudor Vladimirescua, din Tulcea, sunt aproximativ 70 de km, pe un drum destul de prost, cu gropi si pietris. Durata poate fi intre 2-3 ore, in functie de masina dumneavoastra. (recomandare: sa mai treceti din cand in cand si pe drumul de pamant ce merge paralel cu cel de piatra, este mai bun, daca aveti masina cu garda joasa si aveti posiblitatea sa luati barca, ar fi indicat)



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie