Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANEMOS GRAND RESORT


Descriere

Hotelul este situat pe coasta de nord a insulei Creta, intr-o zona linistita a satului de pescari Georgiopolis. Acesta se bucura de o pozitie privilegiata cu acces direct la plaja. Orasul Chania se afla la 36 km iar Rethymno la 19 km de hotel. Fabulos 8.9 Booking.com Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare
Hotelul este situat pe coasta de nord a insulei Creta, intr-o zona linistita a satului de pescari Georgiopolis. Acesta se bucura de o pozitie privilegiata cu acces direct la plaja. Orasul Chania se afla la 36 km iar Rethymno la 19 km de hotel.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de doua piscine exterioare, o piscina interioara incalzita, SPA, sala de fitness, mini club si zona de joaca pentru copii.

Facilitati camere
Aer conditionat individual, TV LED 43’’, telefon, aparat de ceai si cafea, mini bar (cost suplimentar), uscator de par, hatat de baie si papuci, seif.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.