Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CYPROTEL ALMYROS

Descriere

Hotelul Almyros Natura este situat în partea de nord a insulei, la 20 m de plaja Almyra, la 2 km in afara oraselului Acharavi, la 39 km de Aeroportul International Corfu si de capitala insulei, orasul Corfu. Este ideal pentru familiile cu copii dar si pentru cuplurile aflate in vacanta romantica, datorita pozitionarii sale intr-o zona linistita a insulei, plina de verdeata. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
LOCALIZARE

Hotelul Almyros Natura este situat în partea de nord a insulei, la 20 m de plaja Almyra, la 2 km in afara oraselului Acharavi si la 39 km de Aeroportul International Corfu si de capitala insulei, orasul Corfu.

FACILITATI HOTEL

Restaurant, piscina olimpica adulti, piscina pentru copii, biliard, tenis de masa, club pentru copii, 2 terenuri de tenis, teren de baschet, volei, footbal, volei pe plaja, sala de gimnastica, aerobic, seara greceasca, evenimente sau petreceri pe plaja, rent a car, inchiriere biciclete, scuba diving, echitatie.

FACILITATI CAMERA

Baie proprie cu jacuzzi, aer conditionat, televizor, mini frigider, telefon, balcon sau terasa jumatate acoperita.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.