Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Club Vila Bran 2/3/4/6/5/9 /Casa Taraneasca


Descriere

,,Club Vila Bran' se intinde pe o suprafata de aprox. 60.000 mp si este format din 12 vile (cu o capacitate intre 5 si 24 camere) - 114 camere si 11 apartamente.
Camere: Camerele si apartamentele dispun de balcon (112 camere si 11 apartamente), grup sanitar propriu cu cada / cabina dus si TV cablu. Apartamentele sunt formate din 2 camere fiecare (un dormitor si un living), 3 dintre ele avand sauna si cada cu hidromasaj.

Restaurant: Restaurantul are specific de stana, fiind situat pe varful unui deal, cu o frumoasa priveliste spre M-tii Piatra Craiului, M-tii Bucegi si spre Castelul Bran. Decorul este cat se poate de rustic, cu busteni de lemn inchistati in tencuiala, un semineu suspendat in centru, fantana interioara si un spatiu amenajat ca o pestera. Va puteti bucura si de cele doua terase cu priveliste panoramica. Se pot servi preparate traditionale romanesti si preparate cu specific de stana. Restaurantul dispune de loc de joaca pentru copii (interior si exterior).


Facilitati: TV cablu, sauna, loc de joaca copii (interior si exterior)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.