Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Boyalik Beach Hotel & Spa Cesme este situat in Cesme, la doar cativa metri de plaja, la doar 5 km de renumita plaja Ilica si 10 km distanta de elegantul oras Alacati, un orasel ce se face remarcat prin strazile pietruite, magazine cochete cu suveniruri si restaurante traditionale cu specific turcesc.

Descriere

Hotelul a fost construit in 1989, iar suprafata sa totala este de 9700 mp. Ultima renovare a avut loc in 2013.

Localizare

Hotel este situat la 90 km de aeroportul orasului Izmir, respectiv de aeroportul Adnan Menderes Izmir si la 2 km de centrul Cesme, direct pe malul marii.

Website

https://www.boyalikbeachcesme.com/

Facilitati hotel

Hotelul dispune de receptie deschisa 24h ore, restaurant, bar, lobby bar, spa si centru fitness, baie turceasca, sauna, jacuzzi, baie de aburi, piscină în aer liber, piscina interioara, WiFi gratuit, parcare privată gratuită, sală de jocuri și billiard. Hotelul beneficiaza si de o zonă de plajă privată unde sunt oferite gratuit umbrele, șezlonguri și prosoape.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de aer condiționat, minibar, TV cu ecran plat și canale prin satelit, balcon, baie privată cu duș, uscător de păr și articole de toaletă, room service 24 de ore.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie