Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL GRAND SHARM


Descriere

Descriere: Albatros Royal Grand Beach Resort 5* este un complex unic si luxos de 5 stele, situat ideal la marginea platoului Om El Seed. Cu vedere la Insula Tiran - unul dintre cele mai bune locuri de scufundri si snorkeling din lume - plaja privata de 400 m a statiunii asigura acces direct la Marea Rosie.
Localizare:
Royal Grand Albatros Sharm este la o plimbare de 10 minute de Il Mercato Cai Phantasia Land. Centrul orasului Sharm el Sheikh este la doar 15 minute de mers cu maCaina de hotel. Este disponibila o parcare privat gratuita.
Dotari camere:
Unitatea de cazare include camere si apartamente spaCaioase. Toate au lenjerie de pat confortabila, facilitati de lux si un balcon privat sau o terasa cu vedere spectaculoasa la Marea Rosie si la piscine.
Facilitati hotel:
Unitatea de cazare include 338 de camere spatioase si 15 apartamente. Toate au lenjerie de pat confortabila, facilitati de lux si un balcon privat sau o teras cu vedere spectaculoasa la Marea Rosie - piscine si gradina. Baruri, majoritatea cu vedere la Marea Rosie. Wi-Fi gratuit este disponibil in majoritatea zonelor publice. Alte facilitati, spectacole de divertisment, centru de fitness, spa, salon de infrumusetare, galerie comerciala si centru de scufundri si debarcader plutitor de 70 de metri La fata locului, cele doua recife frumoase si foarte cunoscute, Paradise si Turtle Bay.

Pagina web: https://pickalbatros.com/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.