Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALBATROS AQUA PARK SSH


Descriere



Localizare:

Hotel localizat in Sharm El Sheikh, la 19 km de Aeroportul International si la 15 minute de centrul orasului Naama Bay.

Albatros Aqua Park Sharm este un complex luxos si modern de 5 stele, extrem de popular in randul familiilor cu copii, avand gama variată de facilitati pentru turisti de toate vârstele si un imens Aqua Park de care se pot bucura toti cei veniti aici, in vacanta.

Facilitati hotel:

Hotelul ofera receptie 24h, lobby, W-Fi, magazine, centru de schimb valutar, bancomat, 4 restaurante, baruri, cafenea, shuttle bus, centru Spa, sala de fitness, animatie, discoteca, kids club, spatiu de joaca, salon infrumusetare si coafor transfer la plaja cu shuttle bus, Aqua park nou contruit cu 59 de tobogane diferite( 4 pentru adulti si 55 pentru copii), 15 piscine cu 55 de tobogane si 35 de jocuri nautice, gimnastica in apa, aerobic, tenis de masa, darts, boccia, volei, tenis de camp, mini- golf, sala de fitness, centru de diving, biliard, plaja privata.

Facilitati camere:

Hotelul dispune de 236 de camere, impartite in 72 de camere standard si 164 de camere family. Toate acestea sunt spatioase si confortabile si sunt prevazute cu aer condiționat şi Tv cu ecran plat /satelit, telefon, baie cu articole de toaleta si uscator pentru par, mini-bar, seif, balcon / terasa cu vedere la gradina sau la piscina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie