Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Riu Le Morne - adults only (Le Morne)


Descriere

Riu Le Morne este o destinatie ideala pentru cuplurile care doresc sa ia o pauza din programul lor incarcat si sa vina intr-o vacanta in Mauritius. Hotelul este situat in sud, unde puteti explora toate locurile rafinate din Mauritius. Natura hotelului destinat exclusiv adultilor va asigura ca veti putea scapa de zgomotul si vorbaria pe care le au majoritatea hotelurilor pentru familii. Veti fi incantati de frumusetea plajei odata ce va cazati acolo. Este un cadru foarte linistit si perfect pentru relaxare. Hotelul este o bijuterie moderna si contemporana, care contrasteaza perfect cu peisajul verde care il inconjoara. In fiecare loc principal al hotelului va veti gasi o combinatie placuta de culori neutre si stropi de culori calde, décor ingrijit si modern care va poate aminti inca de natura din jurul hotelului.

Facilitati camere

Hotelul pune la dispozitie o varietate de 81 de camere care te vor face sa te simti ca acasa, acestea fiind decorate individual, cu minibaruri si televizoare cu ecran plat. Camerele au balcoane sau terase private. Camerele ofera acces gratuit la internet wireless si programe prin satelit, disponibile pentru divertismentul dumneavoastra. Baile sunt echipate cu dus si uscator de par. 
Riu Le Morne ofera urmatoarele categorii de camere: 23 camere duble standard, 26 camere duble cu vedere la gradina, 32 camere duble superioare cu vedere partiala la mare. 

 

Facilitati hotel

Hotelul Riu Le Morne, destinat exclusiv adultilor, ofera oaspetilor o ambianta All Inclusive, cu bauturi nelimitate, nenumarate optiuni de luat masa, numeroase activitati, o piscina cu apa dulce si zona de relaxare, impreuna cu acces la statiunea sora - Riu Creole. 
Renovat in vara anului 2014, nu exista un loc mai bun pentru cei care doresc sa se relaxeze in acest cadru paradis. Bucataria sa de inalta calitate ofera o gama larga de produse proaspete si mancaruri calde si reci gatite la comanda, fara a uita de noptile speciale tip bufet. 
Iubitorii de sporturi nautice vor fi in elementul lor: windsurfing, caiac, snorkelling si paddle surfing sunt toate oferite. Nu ratati sansa de a incerca scufundarile in piscina sau RiuFit cu acvagym si sesiuni de stretching organizate in Hotelul Riu Creole. Daca preferati sa luati lucrurile putin mai usor, puteti participa la RIU Art, un program artistic-creativ.

Localizare

Hotelul Riu Le Morne este situat in sud-vestul Mauritius, pe peninsula Le Morne. Plaja Le Morne este situata pe o peninsula de pe coasta de vest a Mauritius, la poalele maiestuosului munte Morne Brabant, catalogat ca sit al Patrimoniului Mondial de catre UNESCO. 
Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Sir Seewoosagur Ramgoolam, situat la 39 km de Riu Le Morne. 
Plaja Le Morne este o plaja impresionanta, cu kilometri de nisip alb si copaci mari, inconjurati de apa limpede. Apele ofera o vizibilitate excelenta, ideala pentru scufundari cu muntele Le Morne ca fundal. Ramane un loc ideal pentru inot, dar poate fi aglomerat la sfarsit de saptamana si de sarbatori. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Exotic
Recepție 24h