Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lagoon Attitude Hotel


Descriere

Lagoon Attitude este o stațiune moderna destinata exclusiv adultilor, situata pe o peninsula din nordul indepartat din Mauritius. Hotelul este recent renovat si este impartit in trei zone, permitandu-va sa va alegeti starea de spirit ideala.

Facilitati camere

Hotelul ofera cazare relaxanta langa mare. Cele 182 de camere de hotel din Mauritius de la Lagoon Attitude ofera camere confortabile. Decorul reflecta mediul de paradis al insulei, cu variatii de alb, indigo, turcoaz si bleumarin. Tapiseriile din ratan, mobilierul din lemn si textilele din materiale naturale aduc o nota boema. O mare parte a decorului este realizata din elemente reciclate, in timp ce o parte din mobilier este realizata de artizani locali, iar aerul condiționat este oprit automat cand usile sunt deschise. Cele 38 de camere de cuplu sunt amplasate in gradini luxuriante. Sunt dotate cu un pat dublu sau doua paturi de o persoana (la cerere). Pentru aceasta camera au fost folosite  materiale naturale, precum lemnul și ratanul, care completeaza mobilierul in nuante de smarald, albastru si bej. Lumina din gradina patrunde prin fereastra mare, care se deschide spre balcon. Aceasta camera este dotata cu televizor, uscator de par, mini bar, seif electronic si aer conditionat. Camera couple seafront va avea un balcon cu o vedere uluitoare la mare si la laguna albastra. Decorul simplu si albastrul marii confera acestui tip de camera o adevarata senzatie de calm. Dincolo de fereastra mare, te poți relaxa intr-un fotoliu pe terasa. Facilitatile camerei includ telefon, TV, mini bar, seif electronic, aer conditionat si uscator de par. Cu o suprafata de 50 mp, Suita Jacuzzi combina simplitatea designului contemporan cu textile in nuanțe de roz si ciocolata. Puteti sa faceti o baie in jacuzzi sau sa va relaxati pe sezlonguri in timp ce savurati o cafea (cu propriul aparat de cafea de presa franceza) cu vedere spre laguna. De asemenea, camera are facilitati precum telefon, TV, mini bar, seif electronic, aer conditionat si uscator de par. 

Facilitati hotel

Le benitier este restaurantul principal unde puteti sa descoperiti deliciile bucatariei locale si internationale. Bucurati-va de un mic dejun de tip bufet, pranz si cina intr-o sala spatioasa, cu grinzi expuse si ferestre mari care se deschid spre o gradina tropicala. Serile tematice va ofera posibilitatea de a incerca o varietate de arome noi. Nu ratati Cina de gala Lagoon de miercuri! Coral este un restaurant cu elemente de design local autentic. Meniul este un amestec de arome mauritiane si mediteraneene  avand si specialitati din fructe de mare. Apreciati finetea si diversitatea bucatariei asiatice la Lemongrass. Incercati specialitati japoneze, indoneziene si thailandeze. Pentru o experienta culinara 100% mauritiană, o cina la Kot Nou este de neratat. Intr-o atmosfera traditionala, descoperiti clasicele bucatariei mauritiane cu o nota de originalitate de la bucatarul restaurantului. Retetele mauritiane, servite in stil tapas, va permit sa descoperiti bucataria locala bogata, cu multe arome. Ingrediente precum caripoule, margose si lalo va vor incanta papilele gustative. Exista si un mic camion cu mancare stradala, cu acoperisul din tabla si care este vizitat de localnici care vin aici pentru a cumpara gustari. Toate tipurile de mancare stradala tipica mauritiana pot fi savurate afara, intr-o atmosfera racoroasa. Experimentati Oceanul Indian, pastrand mediul inconjurator sigur! Laguna hotelului dispune de multe activitati prietenoase cu natura, inclusiv kitesurfing, windsurfing, stand-up paddleboarding si snorkelling, precum si excursii magnifice cu catamaran. La hotel te poti reincarca si relaxa intr-un cadru de vis: fie ca iti place yoga in aerul curat al dimineții sau voleiul pe plaja la apus acesta este locul perfect pentru a le practica. Centrul de spa ofera tratamente din traditii ancestrale din toata lumea. Intr-o atmosfera luxurianta si linistitoare, rasfatati-va cu o pauza de bunastare absoluta in Mauritius. Toate produsele de infrumusetare si masaj sunt produse exclusiv pentru Attitude’s Spa POZ de marca KokoDezil facute din ingrediente 100% naturale. De asemenea, hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai o receptie deschisa non-stop, 3 piscine in aer liber, jocuri de societate, centru de fitness, parcare gratuita si bar.

Localizare hotel

Hotelul este amplasat pe malurile lagunei Anse la Raie din nordul Mauritius. Timpul pentru a ajunge la hotel de la Aeroportul International Mauritius este de o ora si 30 de minute. Cele mai aproapiate atractii de langa acesta sunt: Notre-Dame Auxiliatrice de Cap Malheureux, Grand Baie Bazaar si Tamil Surya Oudya Sangam Temple.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Rent-a-car
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători