Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Labranda Mares Marmaris Hotel


Descriere

Acest hotel este situat chiar langă malul mării și are o zonă de plajă privată. Oferă o piscină, acces Wi-Fi gratuit si camere cu aer conditionat si TV prin satelit.

Fiecare cameră la Hotelul Mares include o zonă de relaxare cu o canapea extensibilă. Toate au balcon cu vedere la mare sau la grădină. Dotările standard includ și un seif pentru laptop.

Micul dejun, pranzul si cina sunt servite in stil bufet la Restaurantul Yunus. Restaurantul Meyhane servește fructe de mare proaspete. Cocktailuri variate sunt servite la Barul Sultan si la barul de la piscină.

Centrul spa include o baie turcească, saună si servicii de masaj. Oaspeții Hotelului Mares au la dispoziție tenis de masă, darts și biliard. De asemenea, copiii au la dispozitie un loc de joacă.

Centrul orașului Marmaris este la 3 km de Hotelul Mares. Aeroportul Dalaman se află la 100 km. Parcarea privată este disponibilă gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie