Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Green Nature Resort and Spa


Descriere

Aflat la mai putin de 5 km de centrul orasului Marmaris, Green Nature este la 500 de metri de malul mării. Oferă piscine interioare si exterioare, facilităti spa si camere cu aer conditionat, TV prin satelit si balcon.

Toate camerele complexului Green Nature au mochetă si mobilier simplu. Dotările standard includ seif si minibar.

Este disponibil un mic dejun tip bufet. Puteti savura specialităti traditionale si internationale in restaurantele tip bufet si à la carte. Snack barul oferă preparate fast-food precum hamburgeri, cartofi prăjiti si paste pe parcursul zilei.

Facilitătile spa includ o saună, o baie turcească si o sală de fitness, iar oaspetii au la dispozitie si servicii de masaj. Complexul Green Nature oferă si activităti precum biliard, darts si tenis de masă. Există si un loc de joacă pentru copii.

Amplasat la doar 1 km de parcul acvatic Aqua Dream, Green Nature este la mai putin de 2 km de centrul comercial Karacan Point. Aeroportul Dalaman este la 100 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie