Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HERITANCE AARAH

Descriere

Heritance Aarah-Premium All Inclusive - Premium All Inclusive oferă cazare în Atolul Raa. Acest complex de 5 stele oferă o recepție deschisă nonstop și un lounge comun. Proprietatea are o grădină, precum și un restaurant care servește preparate din bucătăria din Orientul Mijlociu.
Localizare

Atolul Baa se află la 39 km de stațiune.

Facilitati Hotel

În fiecare dimineață este disponibil un mic dejun continental, tip bufet sau american la proprietate. 5 restaurante incluse în pachetul Premium All Inclusive (Ranba, Ralu, Ginifathi, Ambula, Pizza Sack).
Hatha - Accesibil cu taxă suplimentară
Baani este accesibil exclusiv de către ocupanții Ocean Suite

Udaras Infinity Pool Bar - Exclusiv pentru oaspeții Ocean Suite și Ocean Resident, Falhu Bar - Exclusiv pentru oaspeții Ocean Suite, Baani - Exclusiv pentru Ocean Suite

Oaspeții au la dispoziție facilități de spa și de wellness, inclusiv o cadă cu hidromasaj și un centru de fitness, pe durata șederii lor la unitatea de cazare. Oaspeții de la Heritance Aarah-Premium All Inclusive - Premium All Inclusive se vor putea bucura de activități în Atolul Raa și în împrejurimi.

Facilitati Camere

Camerele din complex sunt dotate cu un TV cu ecran plat. Dispunând de o baie privată, camerele de la Heritance Aarah-Premium All Inclusive au, de asemenea, WiFi gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.