Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FURAVERI ISLAND RESORT & SPA

Descriere

Furaveri Maldives se află pe malul mării, în atolul Raa. Pune la dispoziție cazare de 5 stele, centru de fitness, grădină și lounge comun. Printre facilitățile acestei proprietăți se numără un restaurant, room service, recepție cu program nonstop și WiFi gratuit. Complexul are o piscină în aer liber, o piscină interioară, karaoke şi un club pentru copii.
Localizare

Furaveri Maldives se află pe malul mării, în atolul Raa.

Facilitati Hotel

Pune la dispoziție cazare de 5 stele, centru de fitness, grădină și lounge comun. Printre facilitățile acestei proprietăți se numără un restaurant, room service, recepție cu program nonstop și WiFi gratuit. Complexul are o piscină în aer liber, o piscină interioară, karaoke şi un club pentru copii. Zilnic este disponibil un mic dejun continental, american sau irlandez/englezesc complet.Oaspeții pot juca biliard, darts și tenis la Furaveri Maldives, iar zona este apreciată de amatorii de snorkelling și canotaj.

Facilitati Camere

Camerele complexului au aer condiționat, birou, aparat de cafea, minibar, seif, TV cu ecran plat, baie privată cu bideu, precum și terasă. Toate camerele de la Furaveri Maldives au acces la patio, iar unele camere oferă vedere la mare. În fiecare cameră se asigură lenjerie de pat și prosoape.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.