Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasat intr-o locație panoramică cu vedere la portul Sant'Angelo, Hotelul Loreley reprezintă o alegere potrivită pentru o vacantă cu adevărat relaxantă, punand la dispoziție o piscină termală si o terasă la soare panoramică.

Sant'Angelo este un sat pescăresc frumos, situat pe coasta de sud a insulei Ischia, complet lipsit de trafic, garantand o ambiantă relaxată. Unitățile Hotelului Loreley au balcon privat cu vedere frumoasă la golful Maronti.

Acest hotel primitor are un lounge cu TV, un bar și o terasă fantastică unde puteți face plajă in timp ce admirați vederea la Capri și la coasta Sorrento. Acestea sunt destinații excelente pentru excursii interesante de o zi. In apropiere există 2 centre de wellness, care oferă tratamente termale de intinerire.

Oaspeții de la Hotelul Loreley iși pot incepe ziua cu un mic dejun servit pe terasă. Restaurantul este specializat in preparate locale, iar oaspeții pot opta si pentru un regim de demipensiune.

Taxiurile publice electrice pot transporta bagajele si oaspetii de la Sant'Angelo d'Ischia la hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie