Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apollonia Beach Resort & Spa


Descriere

Apollonia Beach Resort & Spa 5* este o locatie hoteliera de lux situata pe o plaja privata din Amoudara ce ofera servicii si facilitati la cele mai inalte standarde de cazare. Localizare: Apollonia Beach Resort & Spa este situat direct pe plaja lungă și cu nisip din Amoudara, la doar câțiva km distanță de Heraklion și peisaje de frumusețe naturală. Hotelul oferă toate facilitățile necesare pentru o cazare plăcută și o vacanță de neuitat. Facilitati hotel: Acest hotel oferă o varietate de facilități moderne și servicii pentru oaspeți, asigurand satisfacerea tuturor nevoilor clienților noștri, indiferent dacă ii vor vizita din plăcere sau afaceri. Acesta ofera facilitati precum: receptie, schimb valutar, mini market, magazin de bijuterii, servicii rent-a-car, Wifi, piscina exterioara, tobogane, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrelute, camera de jocuri, sala de fitness, biliard. Facilitati camere: balcon sau terasă,, wifi, aer condiționat individual, linie telefonică directă, baie cu cadă, duș și toaletă, uscător de păr, SMART TV cu conexiune la internet, frigider, ceainic electric pentru prepararea ceaiului si cafelei .

Localizare

Apollonia Beach Resort & Spa 5* este un complex hotelier situat pe plaja de nisip din Amoudara si la 6 km de centrul orasului Heraklion. Ofera oaspetilor sai servicii si dotari la cele mai inalte standarde pentru o atmosfera deosebita de vacanta. Cele mai apropiate puncte de atractie ale zonei sunt urmatoarele: Universitatea din Creta (4 km), Stadionul Pankritio (4.4 km), Stadionul Theodoros Vardinogiannis (6.2 km), Muzeul de Istorie al Cretei (6.7 km), Zidurile Venetiene (7 km), Muzeul de Arheologie Heraklion (7.3 km), Muzeul Bataliei pentru Creta (7.4 km), Galeria de Arta Municipala (7.7 km), portul Heraklion (7.8 km), Gradina Publica din Heraklion (8.8 km), Muzeul de Istorie Naturala a Cretei (10 km), El Greco Museum (10.2 km), Palatul Minoic din Knossos (10.6 km), Nikos Kazantzakis Museum (18 km), Labyrinth-Musical Workshop (19.6 km), aeroportul international Heraklion (10.6 km), aeroportul Souda (86.1 km), aeroportul Sitia (95.6 km). 

Spitalul General din Heraklion este la cateva minute de mers cu masina fata de proprietate. 

Facilitati hotel

Apollonia Beach Resort & Spa 5* ofera oaspetilor sai servicii si produse de lux care sa asigure relaxarea si atmosfera specifice vacantelor prin intermediul urmatoarelor facilitati: acces direct la plaja, piscina interioara, piscina in aer liber, baie turceasca/baie cu aburi, cada cu hirdromasaj/jacuzzi, masaj, spa & centru de wellness, sala de fitness, sauna, program de animatii pentru seara, club pentru copii, facilitati speciale pentru sporturi nautice, club de noapte/Dj, animatori, mini golf, ciclism, drumetii, biblioteca, darts, tenis de masa, biliard, teren de joaca pentru copii, camera de jocuri, pescuit, teren de tenis, restaurant a la carte si bufet, snack bar, bar, internet wireless, parcare gratuita, serviciu de concierge, camera de bagaje, serviciu de vanzare bilete, birou de turism,schimb valutar, check-in/check-out express, receptie deschisa nonstop, echipament de joaca pentru copii, carti/DVD, jocuri/puzzle-uri, babysitting/servicii copii, serviciu zilnic de menaj, serviciu zilnic de menaj, calcatorie/spalatorie, fax/copiator, business centre, sali de conferinte/evenimente, mini-market propriu, lounge cu Tv, transfer aeroport, serviciu de transfer, zona pentru fumatori, aer conditionat, fumatul interzis in toate spatiile, camera cu facilitati antialergice, magazine, incalzire centralizata, inchirieri auto, camere izolate fonic, seif, lift, suita nuptiala, facilitati VIP, camere de familie, salon de infrumusetare, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa, camere nefumatori, ziare, room service. 
 
Facilitatile complexului Apollonia Beach includ o taverna greceasca, un restaurant italian a la carte ce serveste preparate din bucataria asiatica. Proprietatea ofera un snack bar la piscina, bar pe plaja, cocktail bar si o discoteca. Micul dejun se serveste in regim bufet cu produse grecesti precum cafea greceasca traditionala, branzeturi fine grecesti, masline si placinte sarate. Centrul spa al complexului include toate dotarile necesare dintre care nu puteau lipsi cada cu hidromasaj sau jacuzzi si ofera 50 de tratamente de sanatate si infrumusetare. Hotelul este dotat si cu sala de fitness, sauna si hammam, iar zona din jur este ideala pentru drumetii si jogging. 

Facilitati camera

Toate camerele si suitele Apollonia Beach Resort & Spa 5* ofera aer conditionat, smart Tv, mini-frigider, uscator de par, articole de toaleta, halate de baie, papuci, balcon cu vedere la mare. 

Activitati/Divertisment

Oaspetii hotelului isi pot petrece timpul liber practicand diferite activitati sportive sau nautice precum: ciclism, drumetii, caiac, mini gof, scufundari, darts, windsurfing, tenis de masa, biliard, pescuit. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Transfer aeroport
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
CH ( incalzire centralizata )
Centru Spa & Wellness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Babysitting
Acces internet
AC ( aer conditionat )