Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anemos Luxury Grand Resort

   Kavrosgeorgioupolis


Descriere

LOCALIZARE
Oraul Chania se afla la 30 km de hotel, iar Balion este la 46 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaional Chania, la 24 km de Anemos Luxury Grand Resort.

FACILITATI
Piscina piscina in aer liber cu apa dulce, piscina privata, Internet acces gratuit la internet Wi-fi in intregul hotel, Sala de conferinte sala de conferinte, poate gazdui pana la 400 de persoane, Magazin mini-market, magazin de bijuterii, Coafor, Seif in camera - gratuit, Sauna, Masaj, Sala de antrenament, Jacuzzi, Hamam, Spa piscine interioare si exterioare, sauna, hammam, jacuzzi,
masaj, sala de gimnastica, salon de infrumusetare, tratamente faciale, Parking, Room Service, Pool with heating, Piscina cu apa dulce, Wi-Fi internet in spatiile publice, Piscina interioara incalzita, Receptie 24H,Bus stop, Mini-market, Magazin, Magazin bijuterii, Business Center, Sharing pool, Sharing Pool, Private Pool
Plaja: Plaja cu nisip, Umbrele, Sezlonguri, Prosoape de plaja
Pentru copii: Tobogan, Piscina pentru copii, Club pentru copii mini club cu mini water park, Piscina pt. copii cu apa dulce

RESTAURANT
Bar in hol, bar la piscina, terasa, bar la plaja, Restaurant 3 restaurante ( restaurantul principal, restaurant a la carte cu specific mediteranean, Gourmet restaurant),
Cafenea, Restaurant principal, Restaurant a la carte, Bar principal, Bar pe plaja, Terasa panoramica

CAMERE
Fiecare camera, bungalou si suita de la Anemos Luxury Grand Resort are decor elegant si ofera o baie privata cu cada. Unele bungalouri si suite au piscina privata.
aer conditionat, TV, telefon, acces la internet Wi-Fi (gratuit), seif (gratuit), halate de baie si papuci, mini-bar (contra cost), baie (cada / dus, set de baie de lux, uscator de par), balcon mobilat / terasa mobilata, pat dublu sau doua paturi de o persoana.
Double for sgl, Deluxe Double GV/PV/SV (30 mp) Pat dublu sau 2 paturi de o persoana.
Double Deluxe Sharing Pool (30 mp) Pat dublu sau 2 paturi de o persoana, piscina comuna.
Double Deluxe Private Pool (30 mp) Pat dublu sau 2 paturi de o persoana, piscina privata.
Family 2 Bedroom GV (90 mp) 2 camere conectate (o intrare), un pat dublu si 2 paturi de o persoana, 2 bai.
Family 2-Bedroom Sharing Pool (90 mp) 2 camere conectate (o intrare), un pat dublu si 2 paturi de o persoana, 2 bai, o piscina comuna.
Family 2 Bedroom Private Pool (90 mp) 2 camere de conectare (o intrare), un pat dublu si 2 paturi de o persoana, 2 bai, o piscina privata.
Maisonette SV (65 mp) Camere duplex in plan deschis. Pat dublu, salon; La nivelul superior se afla 2 paturi de o persoana, o canapea, o baie si o terasa.
Suite Deluxe GV/PV/SV (70 mp) Salon si dormitor separat, pat dublu, canapea.
Suite Deluxe Private Pool (70 mp) Salon si dormitor separat, pat dublu, canapea, piscina privata.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.