Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Almyros Beach Resort and Spa


Descriere

Amplasare

Acest resort se află la adăpost de marea agitație la Acharavi.

Dotări

Acest resort a fost edificat de curând – în anul 2019. Sunt disponibile 91 de Suite Junior și 2 suite. Personal ce vorbește mai multe limbi le stă la dispoziție clienților pentru orice fel de ajutor. Conexiunea Wi-Fi (gratuit) le oferă clienților acces la internet. Clienții pot primi informații despre ce excursii pot face la biroul de organizare a excursiilor. Resortul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Cine călătorește cu automobilul propriu, îl poate parca în funcție de disponibilitate gratuit în parcarea complexului. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service și serviciile unui valet. Pentru asistență în comunicare și afaceri, centrul de afaceri oferă un proiector.

Locul de cazare

Camerele au un pat dublu. În caz de necesitate pot fi solicitate paturi pentru copii. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon și WiFi (gratuit). În băi se găsește un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție 20 de camere de familie.

Sport/divertisment

Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții pot înota câteva lungimi de bazin în una din cele 2 piscine exterioare, iar copiii au la dispoziție un bazin cu apă de mică adâncime. Un tobogan de apă oferă distracție la scăldat pentru toate vârstele, iar un bar oferă băuturi răcoritoare și forțe noi pentru distracție. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. Cei ce nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc pot profita de volei de plajă și baschet. Contra cost se oferă tenis. O sală de fitness și tenis de masă fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a locului de cazare. Resortul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care o saună și o baie de aburi, și, contra unei taxe suplimentare - un spa, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. Cei mari și cei mici au posibilitatea de a participa la programe interesante de divertisment (gratuit). Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea, un bar și un lobby bar. Clienții vor găsi ospitalitate și o ambianță plăcută în cele 2 restaurante pentru nefumători. La centrul de cazare se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. Complexul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie