Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotel Aqua Nevis este localizat in statiunea Sunny Beach, la aproximativ 1,5 km distanta fata de plaja si la 800 de metri de centru.

Facilitati hotel

Aqua Nevis pune la dispozitia oaspetilor urmatoarele facilitati: receptie 24/7, seif la receptie (contra cost), Wi-Fi gratuit in zonele publice si in camere, birou schimb valutar, magazin, asistenta medicala, farmacie in apropiere, piscina exterioara cu sectiune speciala pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, aqua park si gradini pe o suprafata de 36 000 m2, restaurante si baruri in incinta aqua park-ului (contra cost), centru SPA (contra cost), centru fitness, salon de infrumusetare (contra cost), restaurant principal, baruri (snack bar, lobby bar, bar la piscina), shuttle gratuit spre/de la plaja, animatie pentru copii, loc de joaca pentru copii in aer liber, sala de sport, parcare (contra cost). Hotelul nu accepta animale de companie.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de aer conditionat, baie cu dus, telefon, televizor cu programe prin cablu, balcon, mini bar (gol), facilitati de preparare a cafelei/ceaiului, seif (contra cost), uscator de par, articole de toaleta gratuite.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Asistenta medicala
Recepție 24h

Locatie